För preliminärbokning och exakt prisuppgift:


telefonepost


Preliminärboka nu >>

Prisexempel:

40-årsfest med 30 – 50 gäster, lokal i centrala Göteborg, ljudsystem (PA) finns i lokalen. Avstämning med festarrangören gällande musikval. DJ-ljus.

3 – 4 timmar spelning.


Pris: 3500 – 4900 kr.
inkl. moms

 

Bröllop, 50 – 70 personer, lokal i Göteborg. Helhetslösning med ljud och ljus och alla transporter inkuderat. Skräddarsydd ljusshow med 2 st ”moving head” DJ-ljus. Avstämning med brudparet före spelning. Hjälp med musikval inklusive val av brudvals om så önskas. 4 timmar spelning.


Pris 7900 – 12 900 kr.
inkl. moms och inkl. hyra av ljud och ljus.

 

Företagsfest/event, 100 – 1000 gäster, lokal strax utanför centrum. Helhetslösning inkluderande hyra av ljud/ljus och transport samt uppkoppling av större ljud (PA) och ljussystem. Skräddarsytt musikval. Ljusshow med 2 st ”moving head” DJ-ljus. Lounge-spelning till fördrinken om så önskas. Totalt 4 – 6 timmar spelning. Paketpris med barpianist kan också lösas på förfrågan.


Pris: 7900 – 14900 kr.
inkl. moms och inkl. hyra av ljud och ljus.

Rabatter på ovanstående prisexempel efter överenskommelse.

 

Kan jag spela på din tillställning?

lurar2

Ta dig en titt på festdatumet i min kalender nedan. Kvällar som är märkta med ”upptagen” betyder att jag förmodligen är bokad eller preliminärbokad. Det kan dock ändå vara en god idé att kontakta mig eftersom jag ibland kan omplanera, samt att alla preleminärbokningar inte leder till definitiva spelningar. Kalendern uppdateras löpande. Observera att ditt datum kan komma att synas som ”upptagen” när jag preleminärbokat din tillställning.

OBS. Kalendern ger en fingervisning om jag är ledig eller inte. Planera aldrig med att jag kan spela utan att först ha hört med mig.
Glöm inte att läsa igenom allmänna vilkor för DJ-tjänsterna av dj fabbe.

 

Behöver du en barpianist?Final-MD-MUSIC

Då rekommenderar jag min vän och kollega Markus Danielsson, MD Music.