Låt mig lösa musik och ljud åt dig! Det finns inget som får igång en fest och ett dansgolv så som en professionell DJ. Varje spelning är unik och skräddarsydd för dig, och låtarna är alltid och noga utvalda för att passa just din fest.

Jag spelar

Jag lirar i första hand musik som gör folk danssugna och glada, och är ganska obunden till genres och stilar. Det betyder att jag blandar populära låtar som du känner igen från radio med det bästa från 70-, 80- och 90-tal. Såväl R&B som klubbmusik, och gamla disco- och funkdängor. Som DJ måste man alltid ha stor fingertoppskänsla -- det som fungerar på en fest behöver inte passa en annan. Tack vare mitt musikbibliotek som omfattar tusentals låtar, kan jag hitta något som passar just din fest.

Hur jag väljer musik

Du väljer själv hurpass mycket energi du själv vill lägga ned på musiken. Ofta är det en bra idé att ni lämnar 2-3 referenslåtar -- musik ni tycker om att dansa till -- så att jag förstår vad ni är ute efter. På detta sätt lägger jag upp en skräddarsydd spelning för just Er.

Om ni önskar går det givetvis också att lämna en hel spellista, men det är så klart inte nödvändigt. Jag tar emot spellistor såväl på papper som i digital form, eller via tjänster som t.ex. Spotify.

Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du vill att just din fest ska låta. Du och dina gäster kan givetvis också önska under kvällen. Jag hör inte till de DJ:s som snäser av önskningar från dina gäster. Bara så många som möjligt dansar, så är jag nöjd.

Jag använder mig givetvis uteslutande av lagligt införskaffad musik.

Kolla gärna in min spellista i spotify för lite inspiration! >> DJ Fabbe Recommends
Mixtape

Lyssna gärna på min mixtape ”Riverside mix”, inspelat live hösten 2009:

DJ Fabbe -- Riverside mix http://djfabbe.daydreamstudios.se/wp-content/uploads/audio/DJFabbe-Riversidemix.mp3

latarrecommends2


Mixvideo

DJ Fabbe -- Gangnam multi mega mashup 2013
DJ Fabbe -- Don’t Stop Speak Americano ‘Till You Get Enough