Vad kostar det?

Priset beror på flera faktorer som hur länge du vill att jag spelar, vilket festdatum ni valt, var festlokalen ligger, vilken utrustning som krävs osv. Titta gärna på prisexemplen här. Enklaste sättet för dig att få en exakt prisuppgift är att helt enkelt göra en intresseanmälan här. För att det inte ska bli några missförstånd meddelar jag altid prisuppgift i en offert. Offerten får du skickad via e-post och den är alltid giltig i 7 dagar, om inte annat anges på offerten.

telefonepost

Vilken utrustning krävs?

Det behövs högtalare och förstärkare (så kallat PA-system). Många festlokaler har ett PA-system inbyggt i lokalen. Kolla med din festlokal vad som finns, och hur många personer systemet är tänkt att användas för. Ofta brukar det vara en bra idé att komplettera med DJ-ljus, det brukar kännas väldigt tomt om man kör utan – och bra DJ-ljus kan verkligen höja trycket på dansgolvet!

Det finns inga högtalare (PA) i vår festlokal. Ska vi hyra högtalare?

Om lokalen saknar ljudsystem kan jag givetvis ordna med detta. Via förmånliga avtal med mina uthyrningspartners har jag tillgång till ljud/ljus-utrustning för både stora och små fester. Du får då en helhetslösning som inkluderar allt som behövs för att få dansgolvet att gunga: ljud/ljussystem, transporter och DJ.

Får man önska låtar?

Ja! Jag hör inte till de DJ:s som snäser av önskningar från dina gäster. Bara låtarna går att dansa till så är jag nöjd.

Använder du rökmaskin?

I regel, nej. Även om det kan vara festligt med discorök, får nog rökmaskinens dagar anses vara räknade i och med att restaurang- och barpersonal ofta ser det som ett arbetsmiljöproblem. Men om du önskar rökmaskin på plats, kan jag givetvis lösa detta!

Vi har med oss egen musik som vi vill att du spelar. Kan du lösa det?

Inga problem! Observera att jag vill ha musiken på förhand – före festen så att jag kan ladda in låten/låtarna i mitt DJ-system. Detta för att jag ska kunna säkerställa att det är bra ljud på inspelningen, samt att det inte är hack i skivan eller dylikt. Jag kan ta emot musik på e-post, USB-minne, CD-skiva eller via Spotify.

Vad menas med preleminärbokning?

Det betyder att jag reserverar datumet för din fest i min kalender. En preleminärbokning är inte bindande för varken Er eller mig, men ger dig som sagt en möjlighet att reservera datumet för festen. Senast 4 veckor innan festen vill jag att din bokning blir definitiv, annars riskerar Ni att förlora det reserverade datumet.

Ibland händer det att jag får två förfrågningar på samma datum. Om detta händer för ditt festdatum kan det hända att du måste göra preliminärbokningen definitiv tidigare än 4 veckor före festen. Du som preliminärbokat först har då förtur till definitivbokning.

Vad händer om vi måste avboka?

Om din bokning är preleminär (se ovan) kostar avbokning dig inte något. Om du vill avboka festen när bokningen blivit definitiv fakturerar jag alltid halva kostnaden plus ev. kostnader för avbokning av hyra av utrustning. För mer info om avbokning se mina allmänna villkor.

Spelar du piratkopierad musik?

Nej. Jag använder mig uteslutande av lagligt inköpt musik. Förutom att det håller mig på rätt sida om lagen innebär det bättre ljudkvalitét, och mindre risk för störningar i låtarna.

Hur betalar jag?

Om vi inte kommer överens om annat skickar jag dig en faktura några dagar innan festen. Förfallodatumet på fakturan är dock alltid efter festen. På detta sätt har vi en möjlighet att undvika missförstånd angående priset innan festen. Jag innehar F-skattsedel vilket betyder att angivna priser alltid inkluderar moms. Betalningsvillkor på fakturan är alltid minst 10 dagar. Jag kan också ta kreditkort med chip (VISA/Mastercard) på plats, om vi kommer överens om detta på förhand.

Kan jag betala dig i kontanter?

Tyvärr inte. Kontanthantering innebär speciella skatteregler och annat tekniskt mumbo-jumbo som skulle krångla till det så till den milda grad att det tyvärr inte är mödan värt. Jag kan också ta kreditkort med chip (VISA/Mastercard) på plats, om vi kommer överens om detta på förhand.

Jag har aldrig tagit emot en krona i svart betalning, något som tyvärr får anses vara ovanligt inom min bransch.

Vad händer om man inte blir nöjd?

lurar2Om du inte är nöjd är det bästa alltid om du pratar med mig under festen. Om du ändå inte är nöjd vid kvällens slut ger jag dig givetvis en rejäl rabatt eller pengarna tillbaka. Hittills har det aldrig hänt, och det är faktiskt sant.

Till sist! Glöm inte att läsa igenom allmänna villkor för DJ-tjänsterna från dj Fabbe.